Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox abonnement 24/7

Een 24/7 Flexplek in Doetinchem met het Flox fulltime abonnement

Ben je op zoek naar een volwaardige flexplek in Doetinchem waar je altijd terecht kunt? Zelfs op een avond of in het weekend? En met gratis beschikking over spreekruimtes? Met ons Flox 24/7 abonnement krijg je het allemaal en zelfs meer!  Bij Flox tref je altijd collega-ondernemers. Onze werkplekken zijn zo ingedeeld dat je zelf kunt kiezen of je alleen in alle rust wilt werken of liever een andere ondernemer tegenover je hebt zitten om af en toe even mee te sparren.

De ideale flexwerkplek in hartje Doetinchem

Flox Ondernemershuis is de ideale flexwerkplek gevestigd in het hart van de gezellige Achterhoekse stad Doetinchem. Een boodschapje of lekkere lunch is dus zo gehaald. Werk je op dinsdag? Dan steek je de straat over en je staat op de grootste markt van de Achterhoek. Ontvang je regelmatig klanten? Voor hen zijn er genoeg parkeerplekken in de buurt.

Werken wanneer jij dat wil

Als Flox 24/7 abonnee heb je geen ‘last’ van openingstijden. Je krijgt je eigen sleutel, waarmee je altijd kan komen werken. Overdag zijn er de meeste mensen. Je hebt dan mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Schuif ook eens aan tijdens de lunch aan onze grote lunchtafel. Heb je juist behoefte aan rust, of heb je overdag andere dingen te doen, dan kun je ook ’s avonds of zelfs in het weekend werken. Jij bepaalt dus altijd zelf wanneer je werkt. Kom eens gratis kennismaken of meld je aan voor een gratis proefperiode.

Gratis gebruik van spreekkamers, coachings­ruimtes en de workshop­ruimte

Ontvang je regelmatig gasten of klanten? Of wil je workshops kunnen verzorgen? Als Flox 24/7 lid mag je gratis gebruikmaken van onze sfeervolle spreekkamers, coachingsruimtes en de workshopruimte.

Gratis parkeren voor Floxleden

Kom je met de auto naar Flox? Dan mag je gratis gebruik maken van de parkeerruimte achter het Floxgebouw. Reis je met het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Flox en de bus stopt zelfs voor de deur.

Naar een netwerk­bijeenkomst in Doetinchem?
Neem onbeperkt deel aan onze events

Wil jij graag naar een netwerkbijeenkomst in Doetinchem? Als ondernemer is netwerken een must. Bij Flox maken we het je wel heel makkelijk. Wij organiseren namelijk regelmatig verschillende netwerkevents. Denk hierbij aan trainingen, netwerkborrels en intervisiebijeenkomsten. De meeste events vinden in-house of in de directe omgeving plaats. Je hoeft er dus nooit ver voor weg. Als Flox 24/7 lid mag je je voor alle events onbeperkt aanmelden.

En er is meer…

Als Floxlid heb je nog meer voordelen. Wat dacht je van een persoonlijk wifinetwerk, gebruik van de printerfaciliteiten en gratis heerlijke bonenkoffie en thee? Je hoeft eigenlijk alleen nog je eigen laptop en telefoon mee te nemen! Voor slechts € 210,- per maand heb jij een volwaardige werkplek buitenshuis!

Voor slechts € 210,- per maand
heb jij een volwaardige werkplek buitenshuis!

Voor slechts € 210,- exclusief BTW per maand geef jij je bedrijf een professionele boost.

Voordelen flexplek 24/7 abonnement bij Flox

  • 24/7 gebruik maken van een flexplek bij Flox
  • Gratis gebruik van de spreekkamers, coachingsruimtes en de workshopruimte
  • Gratis parkeren
  • Persoonlijk wifinetwerk
  • Gebruik van printerfaciliteiten
  • Onbeperkt deelnemen aan onze netwerkevents
  • Gratis koffie en thee

Als je flexwerken wil combineren met thuiswerken

Vind je het fijn om naast flexwerken ook gewoon vanuit huis te werken? Dan is een Flox parttime abonnement misschien meer iets voor jou. Je kunt dan naar eigen inzicht 2 dagdelen per week gebruik maken van een flexplek. Uiteraard staan wel alle faciliteiten van het 24/7 abonnement tot je beschikking.

Joke Groot Obbink van Goachforit: “Fijn dat ik altijd terecht kan bij Flox”

“Ik hou ervan te werken wanneer het mij uitkomt. Het is dan fijn dat ik met mijn 24/7 abonnement altijd terecht kan bij Flox. De sfeer bij Flox is gemoedelijk. Mijn collega-ondernemers staan er altijd voor open om elkaar te helpen. Je kunt hier de interactie met andere ondernemers opzoeken, maar niets moet. Als ik rustig wil werken is dat ook altijd mogelijk.”

Flexwerken in Doetinchem?
Kom gratis kennismaken

Wil je het flexwerken bij Flox eens ervaren? Kom dan gratis kennismaken, vul het formulier hieronder in en we plannen een afspraak om eens vrijblijvend koffie te drinken.