Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox abonnement 24/7

Een 24/7 Flexplek in Doetinchem met het Flox fulltime abonnement

Ben je op zoek naar een volwaardige (flex)werkplek in Doetinchem waar je altijd terecht kunt? Zelfs op een avond of in het weekend? En met gratis beschikking over spreekruimtes? Met ons Flox 24/7 abonnement krijg je het allemaal en zelfs meer!  Bij Flox tref je altijd collega-ondernemers. Onze werkplekken zijn zo ingedeeld dat je zelf kunt kiezen of je alleen in alle rust wilt werken of liever een andere ondernemer tegenover je hebt zitten om af en toe even mee te sparren.

De ideale flexwerkplek in Doetinchem

Flox Ondernemerscentrum is de ideale (flex)werkplek gevestigd op het kantorenpark Koopmanslaan bij de afrit A18 in de  gezellige Achterhoekse stad Doetinchem. Een boodschapje of lekkere lunch is zo gehaald, want we bevinden ons op ca. 5 minuten van het centrum. Werk je op dinsdag? Stap dan op één van onze Floxfietsen en bezoek de grootste markt van de Achterhoek. Ontvang je regelmatig klanten? Zij kunnen gratis parkeren voor ons ondernemerscentrum of in de directe omgeving. Flox is ook goed toegankelijk als je minder mobiel bent.

Werken wanneer jij dat wil

Als Flox 24/7 abonnee heb je geen ‘last’ van openingstijden. Je hebt altijd toegang tot het pand, waardoor je kan werken wanneer het jou uitkomt. Overdag zijn er de meeste mensen. Je hebt dan de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Schuif ook eens aan tijdens de lunch aan onze grote lunchtafel. Heb je juist behoefte aan rust, of heb je overdag andere dingen te doen? Dan kun je ook ’s avonds of zelfs in het weekend werken. Jij bepaalt dus altijd zelf wanneer je werkt. Kom eens gratis kennismaken of meld je aan voor een gratis proefperiode.

maak gebruik van onze 5 spreekkamers

Ontvang je regelmatig gasten of klanten? Of wil je workshops kunnen verzorgen? Als Flox 24/7 lid mag je gratis gebruikmaken van onze sfeervolle spreekkamers en de lunch- en ontvangstruimte.

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar Flox? Dan mag je gratis gebruik maken van de parkeerruimte voor het gebouw. Reis je met het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Flox. De bus stopt voor de deur.

Wil je ook netwerken in Doetinchem?
Word dan lid van Flox Inspiratie netwerk

Voor een ondernemer is netwerken een must. Wil jij ook graag netwerken in Doetinchem? Word dan lid van ons Flox Inspiratie Netwerk! We hebben een laagdrempelige instapabonnement voor € 125,- per jaar of een all-in abonnement voor € 29,50 per maand. Je mag je dan onbeperkt inschrijven voor alle georganiseerde (netwerk)events. 

Voor slechts € 245,- per maand
heb jij altijd een volwaardige werkplek buitenshuis!

Voor slechts € 245,- exclusief BTW per maand geef jij je bedrijf een professionele boost.

Voordelen flexplek 24/7 abonnement bij Flox

  • 24/7 gebruik maken van een flexplek bij Flox
  • Professionele ontvangstruimte
  • Gratis gebruik van de spreekkamers en de workshopruimte
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifinetwerk
  • Gebruik van printerfaciliteiten
  • Gebruik van onze Floxfietsen
  • Gratis koffie en thee

Als je flexwerken wil combineren met thuiswerken

Vind je het fijn om naast flexwerken ook gewoon vanuit huis te werken? Dan is een Flox parttime abonnement misschien meer iets voor jou. Je kunt dan naar eigen inzicht 2 dagdelen per week gebruik maken van een flexplek. Uiteraard staan wel alle faciliteiten van het 24/7 abonnement tot je beschikking.

Joke Groot Obbink van Goachforit: “Fijn dat ik altijd terecht kan bij Flox”

“Ik hou ervan te werken wanneer het mij uitkomt. Het is dan fijn dat ik met mijn 24/7 abonnement altijd terecht kan bij Flox. De sfeer bij Flox is gemoedelijk. Mijn collega-ondernemers staan er altijd voor open om elkaar te helpen. Je kunt hier de interactie met andere ondernemers opzoeken, maar niets moet. Als ik rustig wil werken is dat ook altijd mogelijk.”

Flexwerken in Doetinchem?
Kom gratis kennismaken

Wil je het flexwerken bij Flox eens ervaren? Kom dan gratis kennismaken, vul het formulier hieronder in en we plannen een afspraak om eens vrijblijvend koffie te drinken.