Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox abonnement netwerk
Onbeperkt netwerken voor zzp-ers en MKB’ers in de Achterhoek

Ben je (startend) ondernemer en wil je graag je netwerk verder uitbouwen? Of wil je jezelf en je bedrijf verder professionaliseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Als Flox netwerklid mag je deelnemen aan al onze events. Van Open Coffee en bedrijfsbezoeken tot workshops en intervisiegroepen.

Naar netwerk­bijeenkomsten in Doetinchem?

Wil je graag naar een netwerkbijeenkomst in Doetinchem? Bij Flox organiseren we regelmatig leuke en nuttige netwerkbijeenkomsten. Elke maand kun je terecht voor de Open Coffee, waar je contacten kunt leggen en ervaringen kunt delen met andere ondernemers. Daarnaast hebben we regelmatig gezellige informele bijeenkomsten met een hapje en een drankje. Onze back to work borrel na de zomervakantie en de nieuwjaarsborrel zijn inmiddels al klassiekers! Ook met onze zakelijk speeddatensessies en de bedrijfsbezoeken zijn er al heel wat connecties tot stand gebracht.

Jan Brunninkhuis van Viaster: ”Mooi platform om je netwerk verder uit te breiden”

“Ik heb deelgenomen aan een Flox netwerkbijeenkomst. De ontvangst was open en prettig. De bijeenkomst was informatief en zakelijk met de mogelijkheid tot een informele insteek. Mijn doel was niet direct business, maar het aanboren van nieuwe relaties. Dit is gerealiseerd, waardoor er voor de nabije toekomst misschien wel meer mogelijk is. Met andere woorden: Flox is een mooi platform voor ondernemers om hun netwerk verder uit te breiden.”

Gelske Wassink van Wassink Business Consultancy: “Zakelijk speeddaten is een aanrader!”

“Al een paar keer heb ik deelgenomen aan het zakelijk speeddaten. Naast de vele contacten die je hier legt, is het ook een goed leermoment voor jezelf. Je moet namelijk zo kort en bondig mogelijk aan de ander vertellen wie je bent en wat je doet. Zeker voor mij als beginnende ondernemer was dit niet altijd even makkelijk. Nu, na een aantal speeddates, merk ik dat dit steeds beter gaat. Ik heb hier heb ik ook profijt van als ik met anderen over mijn werk praat. Kortom een echte aanrader!”

Voordelen van de netwerk­bijeenkomsten van Flox?

  • Professionaliseren van je bedrijf
  • Nieuwe kennis opdoen
  • Persoonlijke uitnodiging tot alle netwerkevents
  • Lid worden van de Flox community

Professionaliseren

Heb jij als ondernemer vaak het idee dat je er alleen voor staat? Helemaal niet nodig! Jij hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Tijdens onze intervisie-bijeenkomsten, matchmakingsessies en mastermindgroepen doe je nieuwe ideeën en inspiratie op. Onze Floxleden staan open voor anderen en helpen elkaar graag verder.

Kennis opdoen

Ondernemers moeten van veel markten thuis zijn; van administratie en fiscaliteiten tot (online) marketing. Tijdens onze trainingen en workshop doe je nieuwe kennis op en blijf je op de hoogte van de actualiteiten.

Persoonlijke uitnodiging

Een aantal bijeenkomsten vindt op vaste momenten plaats. Wil je hier aan deelnemen, dan zet je ze alvast voor het hele jaar in je agenda. Daarnaast organiseren we periodieke bijeenkomsten, zoals een bedrijfsbezoek of een themabijeenkomst. Onze Floxleden krijgen hier een persoonlijke uitnodiging voor. Via deze mail geef je je direct op. Makkelijker wordt het niet!

Flox community

Doordat onze Floxleden elkaar regelmatig zien tijdens bijeenkomsten, merken we dat er bij velen een band ontstaat. En als je elkaar persoonlijk kent, gun je elkaar ook wat. We hebben hierdoor al veel mooie samenwerkingen zien ontstaan. Daarnaast hebben we een ‘sociale’ Flox appgroep, waar je je bij aan kan sluiten. Hier worden informele zaken gedeeld, vragen gesteld en successen gevierd. Bij Flox ontmoeten we ook graag nieuwe mensen. Niet-leden zijn welkom bij onze Open Coffee en kunnen eenmalig vrijblijvend een Floxevent bezoeken om kennis te maken. Op die manier zijn er, naast Floxleden, altijd wel een aantal nieuwe gezichten bij de bijeenkomsten.

Voor slechts € 27,50 per maand
neem je onbeperkt deel aan al onze events!

Netwerken hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Een Flox netwerkabonnement kost slechts € 27,50 exclusief BTW per maand. Je wordt dan onderdeel van onze Flox community en kunt elke maand onbeperkt deelnemen aan al onze activiteiten.

Anne Mombarg van den Hurk
Anne Interieuradvies & Ontwerp : “Ik kom graag netwerken bij Flox.”

“Je kunt er deelnemen aan allerlei interessante bijeenkomsten. De flexibiliteit en het diverse aanbod spreken mij aan. Leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook heel fijn om een band op te bouwen met ondernemers die je vaker ziet. Ook geeft Flox haar leden exposure op social media. Ik heb hier zelfs een klant aan overgehouden!”

Wil je ook flexwerken bij Flox?

Ben je naast een hecht netwerk ook op zoek naar een flexwerkplek? Dan ben je hiervoor bij Flox ook aan het goede adres! In ons ondernemershuis in het hartje van de gezellige Achterhoekse stad Doetinchem bieden we volwaardige flexwerkplekken aan. Wil je altijd en onbeperkt de beschikking hebben over een flexwerkplek, kies dan voor ons Flox 24/7 abonnement. Wissel je thuiswerken en flexwerken graag af? Ga dan voor het parttime abonnement. Bij beide abonnementen kun je ook gratis deelnemen aan al onze netwerkevents

Netwerken in Doetinchem?
Kom gratis langs bij een netwerk­bijeenkomst

Wil je meer weten over het Flox netwerk lidmaatschap? Kom dan gratis kennismaken of neem kosteloos deel aan een van onze events, vul het formulier hieronder in en we plannen een afspraak om eens vrijblijvend koffie te drinken.