Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox abonnement parttime

Een Flexplek in Doetinchem met het Flox parttime abonnement

Zoek je een flexplek in Doetinchem waar je een paar keer per week terecht kunt? Hoe fijn zou het zijn als je dan ook de beschikking hebt over een vergaderruimte, coachingsruimte of een plek om workshops te geven? Met een Flox parttime abonnement krijg je het allemaal en zelfs nog veel meer!

Een flexwerkplek voor twee dagdelen per week

Met een Flox parttime contract kun je twee dagdelen per week gebruikmaken van onze flexwerkplekken. Op welke dagen je komt, bepaal je zelf. Is dat elke week anders, dan is dat geen probleem. Er is altijd wel een plekje voor je beschikbaar.

De ideale flexwerkplek in Doetinchem

Flox Ondernemerscentrum is de ideale (flex)werkplek gevestigd op het kantorenpark Koopmanslaan bij de afrit A18 in de  gezellige Achterhoekse stad Doetinchem. Een boodschapje of lekkere lunch is zo gehaald, want we bevinden ons op ca. 5 minuten van het centrum. Werk je op dinsdag? Stap dan op één van onze Floxfietsen en bezoek de grootste markt van de Achterhoek. Ontvang je regelmatig klanten? Zij kunnen gratis parkeren voor ons ondernemerscentrum of in de directe omgeving. Flox is ook goed toegankelijk als je minder mobiel bent.

Ruime keuze flexwerk­plekken

Kom je flexwerken omdat je niet altijd thuis in je privé-omgeving wilt zijn? Bij Flox tref je altijd collega-ondernemers. Onze flexwerkplekken zijn zo ingedeeld dat je zelf kunt kiezen of je alleen in alle rust wil werken of liever een andere ondernemer tegenover je hebt zitten om af en toe even mee te overleggen of sparren.

Werken wanneer jij dat wil

Als Flox parttime lid heb je geen ‘last’ van openingstijden. Je kunt er zelfstandig 24/7 terecht. Overdag zijn er de meeste mensen. Je hebt dan de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Schuif ook eens aan tijdens de lunch aan onze grote lunchtafel. Heb je juist behoefte aan rust, of heb je overdag andere dingen te doen, dan kun je ook ’s avonds of zelfs in het weekend werken. Jij bepaalt dus altijd wanneer je werkt. Kom eens gratis kennismaken of meld je aan voor een gratis proefperiode.

Maak gebruik van onze 5 spreekkamers

Ontvang je regelmatig gasten of klanten? Of wil je workshops kunnen verzorgen? Als Flox 24/7 lid mag je gratis gebruikmaken van onze sfeervolle spreekkamers en de lunch- en ontvangstruimte.

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar Flox? Dan mag je gratis gebruik maken van de parkeerruimte voor het gebouw. Reis je met het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Flox. De bus stopt voor de deur.

Wil je ook netwerken in Doetinchem?

Word dan lid van Flox Inspiratie netwerk

Voor een ondernemer is netwerken een must. Wil jij ook graag netwerken in Doetinchem? Word dan lid van ons Flox Inspiratie Netwerk! We hebben een laagdrempelige instapabonnement voor € 125,- per jaar of een all-in abonnement voor € 29,50 per maand. Je mag je dan onbeperkt inschrijven voor alle georganiseerde (netwerk)events. 

Extra voordelen met het Parttime abonnement

Als Floxlid heb je nog meer voordelen. Wat dacht je van een gratis wifinetwerk, gebruik van de printerfaciliteiten en gratis onbeperkt heerlijke bonenkoffie en thee? Je hoeft eigenlijk alleen nog je eigen laptop en telefoon mee te nemen!

Voor slechts € 175,- per maand
heb jij een volwaardige werkplek buitenshuis!

Voor slechts € 175,- exclusief BTW per maand geef jij je bedrijf een professionele boost.

Jouw voordelen samengevat:

  • 2 dagdelen per week gebruik maken van een flexwerkplek bij Flox
  • Gratis gebruik van de spreekkamers, coachingsruimtes en de workshopruimte
  • Professionele ontvangstruimte
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifinetwerk
  • Gebruik van printerfaciliteiten
  • Gebruik van onze Floxfietsen
  • Gratis koffie en thee

Wil je liever 24/7 gebruik maken van een flexwerkplek?

Vind je 2 dagdelen per week te weinig en wil je liever altijd gebruik kunnen maken van een flexwerkplek?
Dan is een Flox 24/7 lidmaatschap echt iets voor jou. Je hebt dan dezelfde voordelen als een Flox parttime lid, maar je kunt altijd, wanneer je maar wilt, bij Flox terecht.

Loes Arentsen van Online by Louise: “Een absolute toegevoegde waarde voor mij en mijn bedrijf”

“Als webdesigner werk ik vanuit huis. Iets wat ik heel erg fijn vind, maar ik heb soms behoefte aan een andere omgeving én aan mensen om me heen. En dat is precies wat ik bij Flox gevonden heb. De afwisseling van alleen thuis werken en op locatie omringd door andere ondernemers, vind ik heel erg prettig. Door Flox zijn er hele waardevolle samenwerkingen ontstaan, waardoor ik mijn klanten kan doorverwijzen naar andere ondernemers voor de juiste expertise. De mogelijkheid om in een afgesloten ruimte te werken of afspraken te hebben is ideaal. Naast klanten ontvangen, vind ik het prettig om een ‘afspraak met mezelf’ te plannen. Die tijd gebruik ik om video’s op te nemen waar ik thuis niet aan toe kom. Wat mij betreft is mijn lidmaatschap Flox een absolute toegevoegde waarde voor mij en mijn bedrijf.”

Flexwerken in Doetinchem?
Kom gratis kennismaken

Wil je meer weten over het Flox parttime lidmaatschap of het flexwerken eens ervaren? Kom dan gratis kennismaken, vul het formulier hieronder in en we plannen een afspraak om eens vrijblijvend koffie te drinken.