Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox Ondernemershuis

Flox Ondernemershuis is in 2018 opgericht door Ronald Treijtel. Ronald is vanuit zijn eerdere activiteiten steeds gericht geweest op het verbinden van mensen, een goede sfeer creëren en waarde-creatie. Hij is actief (geweest) als directeur, bestuurder en toezichthouder bij verschillende organisaties en is breed opgeleid binnen de bedrijfskunde, organisatiekunde en marketing. Naast Ronald zijn Tine Paulus en Dorien Agelink de drijvende krachten achter Flox.

Ronald Treijtel

“Mijn motto is: wie goed doet, goed ontmoet! Ik startte als zelfstandig ondernemer met het oprichten van Inspiratie Ontbijt Achterhoek. Toen de mogelijkheid op mijn pad kwam om een fysieke locatie toe te voegen aan mijn netwerkinitiatieven, paste dit naadloos binnen mijn missie. Met Flox Ondernemershuis kan ik Achterhoekse ondernemers nog beter van dienst zijn; we bieden een prettige omgeving waar fysiek kan worden (samen)gewerkt. Belangrijk onderdeel van Flox is de netwerkorganisatie waardoor ondernemers elkaar nog beter leren kennen, elkaar helpen en de deelnemers groei realiseren in hun ondernemerschap door kennisoverdracht en groei in vaardigheden”.

Tine Paulus

“Toen Ronald mij benaderde om hem te ondersteunen bij het ondernemerscentrum dat hij aan het oprichten was, was ik meteen enthousiast. Samen met hem en Dorien hebben we Flox opgebouwd en zien groeien. Ik ben hier heel trots op. Mijn taken zijn onder andere het opstellen van de contracten van nieuwe Floxleden. Daarnaast houd ik de website bij, schrijf nieuwsbrieven en blogs en help bij het organiseren van de evenementen. Ontzettend leuk om te doen naast mijn werk als zelfstandig tekstschrijver bij mijn eigen tekstbureau Tine Schrijft!”

Dorien Agelink

“Ronald en ik zijn een goed team samen. We delen al meer dan 30 jaar lief & leed met elkaar en vullen elkaar goed aan. Vandaar dat het een logische keuze voor mij was om ook bij Flox Ondernemershuis een rol te gaan vervullen. In de praktijk betekent dit dat ik onder andere betrokken ben bij de administratie en organisatie van verschillende evenementen. Ook op facilitair gebied draag ik graag een steentje bij. Het voelt fijn om ervoor te zorgen dat mensen zich thuis voelen bij Flox en dat er altijd verse koffie is! Daarnaast is Flox voor mij, net als voor andere ondernemers, een prettige plek om mijn commercieel/administratieve werkzaamheden te doen voor andere opdrachtgevers.”

Op dit moment heeft Flox ca. 65 leden, benieuwd naar de ondernemers die lid zijn van Flox Ondernemershuis? Ze stellen zich graag aan jou voor.

Flox is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek.

Met ons 24/7 abonnement en ons parttime abonnement kun je op elk gewenst moment gebruik maken van onze flexwerkplekken. Daarnaast kun je onbeperkt deelnemen aan alle workshops, netwerkevents en themabijeenkomsten die we organiseren.

Een keer koffie/thee drinken bij Flox?

Wil je het flexwerken bij Flox eens ervaren? Kom dan gratis kennismaken, vul het formulier hieronder in en we plannen een afspraak om eens vrijblijvend samen koffie of thee te drinken.