Flox Ondernemershuis Doetinchem

Netwerkbijeenkomst Flox doet goed

Kom je ook een keer naar onze netwerkbijeenkomst Flox Doet Goed? Zet jouw talenten in voor een ander! Wij ondernemers willen met ons werk natuurlijk een goede boterham verdienen. We zij niet voor niets professionals die kwaliteit leveren. Maar er is meer dan alleen werken voor jezelf. Dat vinden wij bij Flox ook. Daarom steken we minimaal één keer per jaar de handen gratis uit de mouwen. We doen dan iets goeds voor de maatschappij. Maar we doen dat wel op de Floxmanier; hard werken, én tijd voor gezelligheid!

Stap over je dagelijkse zakelijke grenzen heen!
Minimaal één keer per jaar stappen de Flox ondernemers over hun dagelijkse zakelijke grenzen heen.
De business van alledag laten we los om ons bewust te zijn van het feit dat er meer is. Wij willen ons maatschappelijk bewustzijn een stimulans geven. We doen dit door onze hulp aan te bieden aan de Doetinchemse gemeenschap met haar vele mooie initiatieven en organisaties. We stellen onze kennis, ervaring en handen beschikbaar. Flox heeft hiervoor ook een partnership met de Doetinchemse Uitdaging en vindt aansluiting bij NL Doet.
6 redenen om mee te doen aan Flox doet goed
Natuurlijk is het goed om iets voor een ander te doen. Maar het kan jezelf ook veel brengen:

  • Je neemt even afstand van het werk van alledag en maakt je hoofd leeg.
  • Je doet misschien wel ideeën op die je goed voor je bedrijf kunt gebruiken.
  • Je leert je Flox-collega’s op een heel andere manier kennen
  • Wie weet ontdek je wel nieuwe talenten bij jezelf!
  • Je geniet samen met de andere Flox’ers na met een lekker hapje en drankje.
  • Je hebt een mooie middag om op terug te kijken.

Ook een keertje meedoen aan deze netwerk­bijeenkomst?

Als we een Flox Doet Goed evenement gepland hebben, dan krijgen leden van Flox hier automatisch een uitnodiging voor een netwerkbijeenkomst. Ben je geen lid, maar wil je graag eens op deze manier kennismaken met Flox Ondernemershuis? Dan kun je je ook opgeven. Je ontmoet de andere Floxleden dan op een leuke, informele manier. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van deze en onze andere events.

Tine Paulus van Tekstbureau Tine Schrijft!: “Wat was het leuk en gezellig!”

“Ons eerste Flox Doet Goed event was bij de Stadsboerin in Doetinchem. We hebben onkruid gewied, terrassen schoongemaakt en in de kas gewerkt. We legden zelfs een heuse Floxwijngaard aan! Ondertussen zorgden twee Floxcollega’s voor heerlijke salades voor bij de afsluitende barbecue. Het was zweten en de volgende dag had ik spierpijn, maar wat was het leuk en gezellig! Het resultaat mocht er zijn. Ik kom nog regelmatig langs bij de Stadsboerderij en de wijnranken doen het prima. Dat geeft echt een goed en trots gevoel!”

Astrid Jansen van Alfipec: “Ik kijk alweer uit naar het volgende Flox doet goed evenement!”

“Tijdens de Flox Doet Goed middag bij de Stadsboerin hielp ik mee met het aanleggen van de Flox-wijngaard en met het bereiden van de maaltijd. Ondanks de inspanning was het een ontspannend evenement waarbij je je medeFlox’ers op een andere manier leert kennen en tegelijkertijd iets voor het goede doel doet. Ik kijk al uit naar het volgende Flox Doet Goed evenement!”

Er zijn momenteel geen Flox doet goed events gepland