Flox Ondernemershuis Doetinchem

Netwerkbijeenkomst Matchmaking bij Flox

Ondernemers helpen ondernemers, kom daarom naar onze netwerkbijeenkomst Matchmaking! Ben je ondernemer en loop je al lang met een vraag of probleem rond? Zoals:

  • Je wilt een nieuw product of nieuwe dienst lanceren, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken.
  • Je loopt steeds vast in je verkoopgesprekken en bent benieuwd hoe anderen hiermee omgaan.
  • Je wilt je gaan richten op opdrachtgevers in bijv. de zorg. Maar wie kan je helpen aan de juiste contactpersonen?
  • Binnenkort heb je een belangrijke pitch. Je zou deze graag eens oefenen voor een kleine groep.
Stel je vraag tijdens een Flox matchmakingsessie

Floxleden helpen elkaar net die ene stap verder tijdens onze maandelijkse Flox Matchmakingbijeenkomsten. We zitten met verschillende ondernemers aan tafel en bespreken allerlei onderwerpen. Doel is om elkaar in een veilige omgeving verder te helpen in de groei van je onderneming. Na de bijeenkomst heb je:

● verschillende oplossingsmogelijkheden voor je probleem
● inspiratie om concreet met je plannen aan de slag te gaan
● namen van contactpersonen die je kan benaderen
● geoefend met je moeilijke gesprek of pitch

Hoe werkt het?
Matchmaking, het maken van een verbinding, draait om vertrouwen en de intentie elkaar te willen helpen. We rouleren in groepen van 4 tot 6 ondernemers en gaan in gesprek met elkaar. Na de kennismaking presenteert iedere deelnemer zijn/haar probleem of uitdaging en hulpvraag. Het delen van kennis, ervaring en netwerkcontacten staat centraal. Aan het eind van de bijeenkomst sluiten we af met een voor iedere deelnemer passende oplossing (match). Heb je veel kennis en ervaring op een bepaald (vak)gebied en wil je die graag delen? Ook dan ben je van harte welkom!
Wanneer?
Elke 3e vrijdagochtend van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Voor wie?

Als Floxlid kun je onbeperkt deelnemen aan de matchmakingsessies. Ben je geen lid, maar wil je graag eens kennismaken met ons ondernemershuis?
Schuif dan gerust een keertje aan.

Ellen Jongeneel: “Ik leerde om op een andere manier naar mijn dilemma te kijken”

“Ik zat een beetje vast. Ik wilde gaan stoppen met mijn bedrijfsactiviteiten maar wist niet precies hoe ik dat nu zou gaan aanpakken. Tijdens een matchmakingbijeenkomst dachten een aantal andere ondernemers met mij mee. En wat zo leuk was; ze kenden het wereldje waarin ik werkte helemaal niet, dus alle bezwaren die ik meende te zien, konden zij relativeren. Ze lieten mij op een andere manier naar mijn dilemma kijken. Heel waardevol, waardoor ik uiteindelijk mijn beslissing nam en de benodigde stappen zette.”

Roel ter Weele van Planners van Waarde: “Alles blijft binnenskamers”

“Ik heb een aantal keren deelgenomen aan Flox Matchmaking. Mijn insteek was om mee te denken bij vraagstukken of dilemma’s die collega-ondernemers inbrengen. Ondernemers die zich kwetsbaar opstellen zorgen voor verbinding. Daarnaast is er het vertrouwen dat alles binnenskamers blijft. Ook heb ik zelf casussen ingebracht. De tips en adviezen van collega-ondernemers hebben mij erg geholpen om uit mijn impasse te komen.”

Wil jij ook eens sparren met collega-ondernemers over wat jou bezighoudt?
Geef je dan nu op voor de eerstvolgende matchmakingsbijeenkomst en kom gratis deelnemen.
Er zijn momenteel geen matchmakings gepland