Flox Ondernemershuis Doetinchem

Open Coffee bij Vanouds Anno Nu

Ben je zzp’er in de Achterhoek en werk je veel alleen? Wil je graag op een laagdrempelige manier netwerken met andere ondernemers? Of ben je geen avondmens en netwerk je het liefst aan het begin van de dag? Dan is de door Flox Inspiratie Netwerk georganiseerde Open Coffee bij Vanouds echt iets voor jou.

Waarom een Open Coffee?

Bij onze Open coffee staat de informele ontmoeting centraal. Het is dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer één keer per maand informeel collega’s te ontmoeten. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week! Daarnaast is het gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Hoe werkt de Open Coffee?

Je bent welkom tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. De koffie of thee bij Vanouds is heerlijk en ga in gesprek met de andere ondernemers. Rond 11.30 uur sluiten we af, maar als je eerder weg moet of wil, is dat geen probleem. Periodiek organiseren we een activiteit. We laten bijvoorbeeld een ondernemer aan het woord met een inspirerend verhaal of we gaan speeddaten. Klik op deze link voor een impressie van een bijeenkomst.

Geen kosten voor jou

Deelname aan de Open Coffee is gratis. Je rekent bij vertrek zelf je drankjes af aan de kassa van Vanouds.

Voor wie?

De Open Coffee is voor alle ondernemers toegankelijk. Je hoeft dus geen lid te zijn van Flox Inspiratie Netwerk.

Wanneer?

De bijeenkomsten vinden iedere 1e week van de maand op donderdagochtend plaats van 9.30 tot ca. 11.30. Heb je een interessant gesprek en wil je nog even napraten? Blijf dan gerust nog wat langer.

Waar?

Vanouds Anno Nu is gevestigd aan de Grutstraat 43, 7001 BW in Doetinchem. Kom je met de auto? Je kunt (betaald) parkeren aan de Kapoeniestraat of in de Amphion- resp. Catharinegarage (2 minuten lopen).

Mark Reinders van Netwerken.nl: “Ik ga altijd met veel energie de deur weer uit”

“Op een laagdrempelige en op een prettige manier nieuwe mensen leren kennen en met andere collega-ondernemers sparren over van allerlei zaken. Dit is waar deze Open Coffee in het centrum van Doetinchem voor mij voor staat. Door de openheid van de mensen die er komen is het makkelijk contact leggen en ga ik er altijd met veel energie weer de deur uit.”

Mieke Ebbers van Huys & Zo: “Een aanrader voor iedere ondernemer”

Flox Inspiratie Netwerk organiseert leuke en interessante bijeenkomsten! Ik kom altijd graag naar de Open Coffee. Je kunt dan netwerken in een gemoedelijke sfeer. 
De door Flox Inspiratie Netwerk georganiseerde Open Coffee is een aanrader voor iedere ondernemer!”

Kom netwerken in Doetinchem en sluit aan bij onze Open Coffee

Zonder aanmelden ben je welkom iedere 1e donderdag van de maand van 9.30 tot 11.00 uur.