Flox Ondernemershuis Doetinchem

Netwerkbijeenkomst Open Coffee bij Flox

Ben je zzp’er in de Achterhoek en werk je veel alleen? Wil je graag op een laagdrempelige manier netwerken met andere ondernemers? Of ben je geen avondmens en netwerk je het liefst aan het begin van de dag? Dan is de Open Coffee bij Flox Ondernemershuis echt iets voor jou.

Wat is Flox Ondernemershuis?
Flox is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Daarnaast zijn we een inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar, werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs. We zijn er steeds op gericht om met veel plezier nog succesvoller te zijn. We beschikken over fraaie spreekkamers, coachingsruimtes en een workshopruimte. We organiseren regelmatig leuke en interessante netwerkevents. Een van deze events is de Open Coffee.

Waarom een Open Coffee?
Bij onze Open coffee staat de informele ontmoeting centraal. Het is dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer één keer per maand de week samen met collega’s te beginnen. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week! Daarnaast is het gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.
Hoe werkt de Open Coffee?
Je bent welkom tussen 9.30 uur en 11.00 uur. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. Haal een lekker kopje koffie of thee bij onze coffeecorner en ga in gesprek met de andere ondernemers. Om 11.00 uur sluiten we af, maar als je eerder weg moet of wil, is dat geen probleem. Periodiek organiseren we een activiteit. We laten bijvoorbeeld een ondernemer aan het woord met een inspirerend verhaal of we gaan speeddaten.
Geen kosten voor jou
Onze Open Coffee is helemaal gratis. De heerlijk, vers gezette bonenkoffie, de thee en de koekjes worden aangeboden door Flox Ondernemershuis.
Voor wie?
De Open Coffee is voor alle ondernemers toegankelijk. Je hoeft dus geen lid te zijn van Flox Ondernemershuis.
Wanneer?
De bijeenkomsten vinden iedere 3e week van de maand op maandagochtend plaats van 9.30 tot 11.00. Heb je een interessant gesprek en wil je nog even napraten? Blijf dan gerust nog wat langer. Je mag ook gebruik maken van een van onze flexplekken om nog wat werk te doen.
Wanneer?
Flox Ondernemershuis is gevestigd aan de Terborgseweg 20, 7005 BA in Doetinchem. Kom je met de auto? Er zijn genoeg (betaalde) parkeerplekken bij het gemeentehuis tegenover Flox aan de Plantsoenstraat. Gratis parkeren kan bij treinstation Doetinchem. Van daaruit is het ongeveer 10 minuten lopen.

Mark Reinders van Netwerken.nl: “Ik ga altijd met veel energie de deur weer uit”

“Op een laagdrempelige en op een prettige manier nieuwe mensen leren kennen en met andere collega-ondernemers sparren over van allerlei zaken. Dit is waar deze netwerkochtend bij Flox voor mij voor staat. Door de openheid van de mensen die er komen is het makkelijk contact leggen en ga ik er altijd met veel energie weer de deur uit.”

Mieke Ebbers van Huys & Zo: “Een aanrader voor iedere ondernemer”

Flox is een prettige en mooie locatie! Ik kom altijd graag naar de Open Coffee. Je kunt dan netwerken in een gemoedelijke sfeer. Het is ook prettig om bij Flox te flexwerken.
Flox Ondernemershuis is een aanrader voor iedere ondernemer!”

Kom netwerken in Doetinchem en sluit aan bij onze Open Coffee

Geef je dan nu op voor de eerstvolgende matchmakingsbijeenkomst en kom gratis deelnemen.
Er zijn momenteel geen open coffees gepland