Flox Inspiratie Netwerk

Naar een netwerk­bijeenkomst in Doetinchem?

Wil je graag naar een netwerkbijeenkomst in Doetinchem? Bij Flox organiseren wij maandelijks diverse netwerkevents voor ondernemers. Netwerken en jezelf als ondernemer blijven ontwikkelen is belangrijk, daarom organiseren wij niet alleen netwerkbijeenkomsten maar ook diverse workshops en trainingen.

Waar staan we voor met onze activiteiten? (onze missie en visie)

Aangesloten leden beleven veel plezier aan en krijgen energie van echt verbinden en samenwerken met elkaar. We zijn bereid elkaar te helpen en geven is een belangrijk uitgangspunt. Hiermee bouwen we vertrouwen op en leren we elkaar goed kennen. Gevolg hiervan is dat we als elkaars ambassadeurs business genereren en dat we elkaar attenderen op kansen. Ook vindt ‘collegiale’ overdracht van kennis en plaats. We gunnen elkaar succes!

Op de agenda:

Blijf je ontwikkelen

Wanneer heb jij als ondernemer voor het laatst een workshop of training gevolgd? Bijvoorbeeld om je verder te ontwikkelen op het gebied van social media, administratie of (online) marketing? Komt dat er door de waan van de dag vaak niet van? Of vind je de kosten te hoog? Hoe fijn is het dan als je dit op een laagdrempelige manier kan doen? Bij Flox Inspiratie Netwerk kan dat!

Word van alle markten thuis

Voor medewerkers in (grote) organisaties wordt van alles geregeld. Zij hoeven zich vaak alleen te richten op het uitoefenen van hun vak. Als ondernemer moet je van veel markten thuis zijn. Administratie, fiscaliteiten, marketing en communicatie; het ligt allemaal op jouw bordje. En dat zijn niet altijd de zaken waar je veel kennis van hebt. Bij Flox organiseren we regelmatig workshops en trainingen waarbij je kennis en vaardigheden op deze gebieden opdoet.

Ondernemers trainen ondernemers

Het mooie van ons ondernemersnetwerk is dat we experts op allerlei vakgebieden gewoon in huis hebben. En daar maken we graag gebruik van! Het komt dus regelmatig voor dat onze eigen Floxprofessionals trainingen verzorgen. Doordat zij volop in de praktijk werkzaam zijn en op de hoogte zijn van de laatste ins en outs, doen deelnemers altijd up-to-date kennis op. Aan de andere kant krijgen onze leden de kans om zich te presenteren voor een groep en kunnen ze laten zien wat ze in huis hebben.

Netwerk­bijeenkomsten en workshops die we geven:

We hebben inmiddels al veel mooie trainingen en workshops verzorgd. Hieronder een greep uit het aanbod:

● Themabijeenkomst ‘Omgaan met de media’ – Ben Posthumus
● Workshop Lean Management – Rober Dijkhuizen
● Interactieve lezing ‘Stress bij ondernemers’ – Irene Freyja
● Workshop Fiscaliteiten – KAB Accountants
● Workshop Netwerken & Pitchen – Ivar van Asten
● Workshop ‘Imago & Styling’ – Regine ter Braak
● Workshop ‘Google analytics’ – Angela Klenner
● Workshop ‘De kracht van woorden’ – Alex Timmer

Floxleden kunnen zelf ook altijd met ideeën komen voor een training. Flox faciliteert dit vervolgens door mee te denken, de trainingsruimte ter beschikking te stellen en de communicatie en uitnodigingen te regelen.

Events van Flox Inspiratie Netwerk

Naast workshops en trainingen organiseren we ook tal van andere netwerkevents waar je als ondernemer bij kan aansluiten. Zo organiseren we bijvoorbeeld elke 1e donderdag van de maand een Open Coffee bij Vanouds, werken we met Flox Mastermind en Intervisie groepen en organiseren we 2-maandelijks Ondernemerscafé Doetinchem op wisselende horecalocaties.

Bekijk hieronder wat we zoal organiseren:

Open coffee
Bij onze Open coffee staat de informele ontmoeting centraal. Het is dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer één keer per maand de week samen met collega’s te beginnen. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week! Daarnaast is het gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Mastermind of Intervisie

Een Mastermind groep is een kleine groep van 4 tot 6 ondernemers. De groepen kunnen worden samengesteld uit ondernemers met heel verschillende achtergronden, maar kunnen ook worden gevormd op basis van een specifiek vakgebied. In de mastermind behandel je vragen waar je tegenaan loopt in het ondernemerschap, samen help je elkaar. Leden sparren niet alleen mee over het ingebrachte onderwerp maar gaan ook samen op zoek naar een oplossing of stellen hun eigen netwerk ter beschikking om elkaar te helpen.

Een Intervisiegroep kent 6 tot 8 deelnemers en er is een professional aanwezig voor de procesbegeleiding. 

Flox bedrijfs­bezoeken
Als ondernemer ben je altijd bezig met je eigen bedrijf. Maar hoe leuk is het om eens een kijkje in de keuken te krijgen van andere bedrijven in de Achterhoek? Dat vonden we bij Flox ook. De afgelopen jaren hebben we al heel wat mooie bedrijven mogen bezoeken.
Het doel is leren van elkaar. Hoe zijn deze bedrijven succesvol geworden? Wat is hun strategie? Er valt zoveel te leren! En hoe leer je het best? Door deze bedrijven te bezoeken. Flox heeft een groot netwerk in de regio. Elk jaar benaderen we daaruit een paar bedrijven voor een bezoek.

Deelnemen aan een bijeenkomst van Flox Inspiratie Netwerk in (de omgeving) Doetinchem?

Floxleden kunnen onbeperkt deelnemen aan onze workshops en trainingen. Je bent al basislid vanaf € 125,- exclusief BTW per maand. Voor € 29,50 per maand ben je all-in lid. Als lid kun je je aanmelden voor al onze netwerkevents.

Ben je geen lid, maar wil je graag eens op deze manier kennismaken met Flox Inspiratie Netwerk?

Dan kun je je ook opgeven. Je ontmoet de andere Floxleden dan op een leuke, informele manier. Meld je aan voor een kennismaking en we houden je op de hoogte onze andere events.