Ben je die online bijeenkomsten ook zo zat?

Natuurlijk zijn online bijeenkomsten in deze coronatijd een uitkomst voor veel zzp’ers. Wij horen alleen ook dat ondernemers het een vermoeiende en soms ook wat saaie manier van communiceren vinden. De behoefte aan echt contact groeit. Flox Ondernemershuis heeft daarom besloten om weer ‘live’ bijeenkomsten te organiseren. Uiteraard wel op kleine schaal en op een veilige manier.

Nieuw en verantwoord perspectief

Flox wil ondernemers graag een nieuw en verantwoord perspectief bieden. Met aandacht voor alle coronarichtlijnen gaan we vanaf 1 april de netwerkbijeenkomsten bij Flox daarom weer opstarten. We zijn de netwerkkalender aan het vullen met de bekende en vertrouwde meetings en we hebben ook nieuwe activiteiten gepland. Kortom: we gaan elkaar weer ontmoeten en samen het gesprek aan op een verstandige en veilige manier!

Hoe gaan we dit doen?

Kleinschalige bijeenkomsten vormen de basis. Onze intervisiebijeenkomsten vinden bijvoorbeeld plaats met zo’n 4 ondernemers. Ook gaan we starten met Open Coffee Flox. Deze organiseren we via inschrijving met een maximaal aantal deelnemers. Workshops vinden in een grote ruimte plaats met 8 tot 10 deelnemers. Ook organiseren we een aantal ‘Back to Flox’ ontbijtbijeenkomsten. En we hebben ook iets nieuws: Flox Mastermind.

Nieuw concept:  Flox Mastermind

Een Mastermind groep is een kleine groep van 4 tot 6 ondernemers. De groepen kunnen worden samengesteld uit ondernemers met heel verschillende achtergronden, maar kunnen ook worden gevormd op basis van een specifiek vakgebied. Een voorbeeld hiervan is de Flox Mastermind Human Resource Management. In deze groep zitten ondernemers die werkzaam zijn in dit vakgebied. De groep heeft alle vrijheid om de bijeenkomsten naar eigen wens in te vullen. Ze kunnen bijvoorbeeld een spreker uitnodigen of een specifiek onderwerp van verschillende kanten belichten.

Wil jij ook ‘coronaproof’ fysiek netwerken?

Voel jij ook de behoefte om ‘coronaproof’ eindelijk weer fysiek te netwerken en anderen te ontmoeten? Check dan snel de netwerkagenda en kijk of er iets voor je bij zit. Ben je geen Floxlid? Dan mag je altijd een keer vrijblijvend deelnemen om kennis te maken met Flox.

 

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.