Deze Floxleden startten samen een bedrijf!

Als we nieuwe Floxleden spreken, geven ze vaak aan dat ze lid zijn geworden omdat ze graag in contact komen met andere ondernemers. Dat deze contacten tot iets heel moois kunnen leiden, bewijzen Ellen, Wout en Marian. Zij richtten A3 Partners – Bouwen aan goed werkgeverschap op.

De 3 coaches leerden elkaar kennen bij Flox. “We kwamen erachter dat we allemaal onze eigen expertise hebben”, vertelt Ellen. “Door samen te werken kunnen we deze combineren. Op die manier hebben we een sterk aanbod voor onze klanten. Dit leidde uiteindelijk tot onze gezamenlijke coaching- en adviespraktijk A3.”

Persoonlijke en teamontwikkeling combineren
A3 richt zich onder andere op meerhoofdige leiding van ondernemingen. Bijvoorbeeld waar 2 compagnons samen een bedrijf leiden. “Wij geloven erin dat als je persoonlijke – en teamontwikkeling combineert, je uiteindelijk een beter resultaat krijgt”, zegt Wout.

Eigen website
Ellen, Wout en Marian zijn regelmatig in een van de vergaderruimtes van Flox Werk- & Organisatie Oplossingen te vinden om de details over hun samenwerking te bespreken. En die verloopt heel voorspoedig. De website van A3  is inmiddels in de lucht èn de eerste opdracht is binnen!

Ook interesse in Flox?
Wil jij ook je netwerk uitbreiden en misschien zelfs een samenwerking opstarten? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een kennismakingsgesprek!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.