Een eigen kantoor met alle Flox-faciliteiten

Naast flexplekken voor ondernemers, kun je bij Flox ook een eigen kantoorruimte huren. Hoe dat bevalt? We vroegen het Esther Geerligs, manager commerciële binnendienst en administratie bij Lef! werkt.

Lef! werkt is breed actief op het gebied van inzetbaarheid, re-integratie en arbeidsdeskundig werk. Voordat het bedrijf bij Flox kwam huurden ze een kantoorruimte bij een bedrijfsverzamelgebouw. Probleem was dat hier geen lift was en een collega die in een rolstoel zit, kon daardoor niet samen met haar collega’s in dezelfde ruimte werken. ”Ook maakt de doorontwikkeling van de werkmaatschappijen dat we toe waren aan meer werkplekcapaciteit en mogelijkheden om onze eigen koers te varen”, vertelt Esther. Tijd dus om op zoek te gaan naar iets anders!

Informele professionele sfeer
“Toen ik de deur van Flox Werk & Organisatie Oplossingen binnenstapte, viel me de fijne flow meteen op. Er is een open, informele professionele sfeer neergezet en dat beviel ons direct. Omdat er veel ondernemers bij Flox werken kregen we ook direct toegang tot een breed netwerk aan professionals. Veel Flox’ers zijn gespecialiseerd in onderwerpen waar wij ook mee te maken krijgen, dus er wordt regelmatig  over en weer gespard!”

Gebruik van alle faciliteiten
Als huurder van 2 kantoorruimtes bij Flox mag Lef! werkt gebruikmaken van alle Flox-faciliteiten. Denk aan de printer, koffie- en theevoorzieningen en de vergaderruimtes en coachruimte. Dat laatste is prettig, want zo hoeven zij zelf geen eigen vergaderruimtes te hebben.
“Al met al zitten we bij Flox helemaal op onze plek!” besluit Esther.

Ook zo’n fijn kantoor huren?
Er zijn nog kantoorruimtes beschikbaar! Interesse? Klik dan op de groene knop om contact met ons op te nemen

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.