‘Fijne collega’s en een huiskamergevoel’

Hoe is het om te werken bij Flox Werk- en Organisatie Oplossingen? Wij kunnen daar natuurlijk van alles over vertellen, maar het is veel leuker om een lid aan het woord te laten. We vroegen het Tine Paulus. Zij heeft een eigen tekstbureau Tine Schrijft! en is al vanaf het begin betrokken bij Flox.

Onderdeel van een organisatie

“Toen Ronald Treijtel (mede-eigenaar van Flox Werk- & Organisatie Oplossingen) mij benaderde om hem te ondersteunen bij het opzetten van Flox Ondernemershuis in het centrum van Doetinchem, hoefde ik niet lang na te denken. Daarvoor werkte ik vanuit huis. Dat werkte prima, maar ik miste als zp’er wel collega’s. Bij Flox zou ik onderdeel van een organisatie uitmaken en zou ik een werkplek buitenshuis hebben waar ik klanten kon ontvangen.”

 

Fijne collega’s
“Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. Ik had ineens weer collega’s! We lunchen samen en hebben veel lol. Maar ook als ik een zakelijke vraag heb, kan ik altijd bij hen terecht. Daarnaast is het fijn om altijd de beschikking te hebben over een comfortabele werkplek waar ik rustig kan werken.”

Huiskamergevoel, maar toch zakelijk
“Toen Flox ging verhuizen naar de Koopmanslaan en Flox Werk- en Organisatie Oplossingen werd, was het voor mij heel vanzelfsprekend dat ik mee zou gaan. In het nieuwe pand voelde ik me direct thuis. Het is kleiner dan de locatie in het centrum, maar daardoor ook gezellig. Ik krijg er een soort huiskamergevoel van, terwijl het toch ook zakelijkheid uitstraalt. Voor mij een perfecte combi!”

Nieuwe insteek
“Met de verhuizing veranderde ook de insteek van Flox. We zijn niet alleen zp’ers met elk een eigen bedrijf, maar kijken ook of en hoe we samen kunnen werken. Met onze gezamenlijke kennis en ervaring hebben we bedrijven in onze regio veel te bieden!”

“Na bijna 5 jaar ben ik nog lang niet uitgekeken bij Flox. Ik hoop hier samen met mijn Flox-collega’s nog veel mooie dingen te kunnen doen!”

Gratis kennis met ons maken?
Wil jij ook ervaren hoe het is om bij Flox Werk- en Organisatie Oplossingen te werken? Dat mag een maand gratis en vrijblijvend! Neem snel contact met ons op via de groene button!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.