Flox Inspiratie Netwerk: waar staan we nu?

Op 30 september van het afgelopen jaar vierden we de kick-off, onze eerste activiteit met het nieuwe ondernemersnetwerk Flox Inspiratie Netwerk. Tijdens een gezellige bijeenkomst bij Vanouds in Doetinchem dronken we met elkaar een glas en proosten we op een voorspoedige toekomst van het netwerk. Dat we maar veel van elkaar zouden gaan leren en gezelligheid met elkaar zouden delen. Natuurlijk met het grote overkoepelende doel voor ogen: creëren van verbinding en businesskansen voor elkaar.

Hoe is het nu?

Inmiddels zijn we 4 maanden en vele boeiende workshops, bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten verder. Maanden waarin steeds meer ondernemers ons netwerk gaan vinden en zich aansluiten. Mooi om te constateren dat we kennelijk de goede weg zijn ingeslagen.

 

 

Maar wat is dat dan, dat Flox Inspiratie Netwerk?

Met Flox Inspiratie Netwerk bieden we diverse activiteiten aan. Alles met het doel om ondernemers met elkaar te verbinden, kennis te delen, kansen voor elkaar te creëren en het gewoon gezellig te hebben met elkaar. Met Flox kun je netwerken op maat. Vind je een informele borrel leuk, maar heb je niks met workshops? Of zoek je juist meer inhoudelijke verdieping? Het kan allemaal binnen het netwerk waarmee we een tweetal abonnementen aanbieden.

 

 

Twee abonnementsvormen

Met een basis-lidmaatschap (€ 125,- per jaar) kies je uit een gevarieerd aanbod activiteiten wat bij jou past. In dit basis-lidmaatschap is het Ondernemerscafé en de mogelijkheid om een buddy te consulteren inbegrepen. Voor de overige activiteiten betaal je een aanvullende bijdrage vanaf € 10,- per activiteit.

Het all-in lidmaatschap (€ 29,50 per maand) bied je hetzelfde als het basis-lidmaatschap. Het verschil is dat je aan alle activiteiten kan deelnemen, zonder dat je hier extra voor betaalt. Je hebt dus geen aanvullende kosten.

 

 

Interesse?

Spreekt dit je aan? Sluit dan bijvoorbeeld een keer aan bij ons Ondernemerscafé. Of meld je aan voor een workshop. De eerste keer is altijd gratis. We kondigen onze activiteiten altijd uitgebreid aan via onze social media kanalen. En uiteraard ben je van harte welkom om een keer een kop koffie te komen drinken om wat meer te horen over ons netwerk. Bel of mail dan naar Ellen Jongeneel (tel. 06 – 52 095 091 / ellen@floxondernemershuis.nl) of Ronald Treijtel (tel. 06 – 51 407 002 / ronald@floxondernemershuis.nl).

 

We ontmoeten je graag!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.