Flox succesverhaal: Victor van Hunnik

Een eigen kantoor in het westen van het land bleek niet wat Victor van Hunnik wilde. Toen Flox nog in de steigers stond kwam hij kijken en werd meteen enthousiast. Victor meldde zich aan als parttime lid. Inmiddels komt hij regelmatig ‘Flox-en’ en haalt hij graag het maximale uit zijn lidmaatschap.

Het roer weer in handen

Victor is eigenaar van het bedrijf Succesvol Veranderen. Hij helpt ondernemers en particulieren die uit balans zijn deze terug te vinden en zelf het roer van hun ‘schip’ weer in handen te nemen. Uitgangspunt hierbij is altijd de persoon zelf, want alleen hij of zij kan ervoor zorgen dat de veranderingen slagen.

Er voor elkaar willen zijn

“Ik had een kantoor in het westen van het land, maar dat beviel niet”, vertelt Victor. “Er werkten wel andere ondernemers, maar die zag je vrijwel niet. Toen ik bij Flox kwam was ik meteen enthousiast. Flexwerken met leuke en geïnteresseerde collega’s in de buurt, dat sprak me erg aan. En de sfeer onderling was direct goed. Mensen kunnen én willen er voor elkaar zijn.”

Business Jump

Victor was nog maar een maand bij Flox, toen Ronald Treijtel hem vroeg deel te nemen aan de Business Jump 2019. “Dat vond ik heel bijzonder”, zegt Victor. “Ik was hier nog maar net en dan wordt zoiets je al gegund. Op dat moment was ik bezig mijn bedrijf een andere richting te geven. De rol die ik had bij de Business Jump sloot daar goed op aan. Het gaf mij de bevestiging dat ik de goede keuze had gemaakt.”

Kansen actief benutten

Een Floxlidmaatschap biedt je kansen om te netwerken en je bedrijf verder te helpen, maar dan moet je deze wel actief benutten. Victor greep deze kansen met beide handen aan. “Toen ik met mijn bedrijf een andere richting in ging, kon ik mijn ideeën spiegelen tijdens de lunchpitch. En met de matchmakingbijeenkomsten heb ik altijd een platform waarin ik kan sparren met andere ondernemers.”

Startersdag en Sintekerst

Een ander mooi moment was de Startersdag van afgelopen november. Victor bemande daar samen met Flox-collega’s Ivar van Asten en Marcel Ratering een stand. “We zijn allemaal coach, maar hebben ook onze eigen specialiteiten. Die konden we samen goed presenteren aan de bezoekers. Maar de samenwerking hoeft niet altijd een zakelijke inslag te hebben. Tijdens de lunch en bij evenementen zoals Sintekerst leer je elkaar weer op een andere, persoonlijke manier kennen.”

Open en veilige sfeer

“Het leuke aan Flox vind ik dat er een heel open en veilige sfeer is. Mensen willen elkaar graag helpen. Je weet ook dat je eerlijke feedback krijgt. Die kan best kritisch zijn, maar daar leer ik alleen maar van. Zelf draag ik ook graag mijn steentje bij. Ik ondersteun regelmatig bij bijeenkomsten van Flox. Ik waardeer wat Flox voor mij doet en ik doe daar graag iets voor terug.”

Victor voelt zich bij Flox dus prima op zijn plek. “Vroeger ging ik naar kantoor; nu ga ik Flox-en. Dat zegt toch eigenlijk al genoeg?”

Ben je door dit artikel enthousiast geworden over Flox?

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.