Flox website wordt aangepast!

Flox krijgt in de Achterhoek steeds meer bekendheid. Tot nu toe hebben we vooral veel energie gestoken in fysiek netwerken. Dat heeft ons mooie contacten en nieuwe leden opgeleverd. Maar binnenkort gaat we ook online de nodige aandacht trekken.

Flox co-productie

De laatste tijd hebben we hard gewerkt aan een verbeterde website. Loes Arentsen van Online by Louise en Angela Klenner van Flying Concepts hebben ons daarbij geholpen. Zij zijn beide niet alleen een kei in hun vak, maar ook Floxlid. De keuze om met hen te gaan werken was dus snel gemaakt. 

Tine Paulus van Tine Schrijft!, ook Floxlid nam de teksten voor haar rekening. Leden Jeroen en Sylvana Bosz van Studio Boszkers hadden voor de vorige website al de algehele grafische vormgeving en huisstijl verzorgd en deze blijft behouden. Al met al wordt de vernieuwde Flox website een echte Flox-co-productie!

Wat wordt anders?

Allereerst zijn vrijwel alle teksten aangepast. We hebben zoekwoordenonderzoek laten doen en de teksten zijn geoptimaliseerd voor SEO. Hierdoor wordt de site straks beter vindbaar. Verder komt er een coachingsplatform in, waarin ondernemers eenvoudig een bij Flox aangesloten ondernemerscoach kunnen vinden. Ondernemers die hier gebruik van maken kunnen ook rekenen op een aantal aantrekkelijke extra’s en kortingen. Ten slotte zijn alle Flox events en abonnementsvormen apart beschreven en wordt dus veel duidelijker wat we (potentiële) leden allemaal te bieden hebben.

Nieuwsgierig geworden?

We verwachten dat de vernieuwde site in mei live gaat. Uiteraard zullen we dat moment niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.