Laat je bedrijf groeien met een helder merkverhaal

Natuurlijk is jouw bedrijf geweldig. Potentiële klanten zullen wel gek zijn als ze niet naar jou toekomen. Maar hoe laat je hen weten dat jij bestaat? Met een ijzersterk fundament en een helder merkverhaal natuurlijk! Tijdens onze workshop op donderdagavond 21 september vertelt Hilke Spruijt van F!ER Marketing je hier alles over.

Met een krachtig fundament en een doordacht stappenplan bereik je sneller en vanuit de juiste flow jouw stip op de horizon. Heb je dit op orde, dan gaat marketing meer vanzelf en krijgt jouw bedrijf aantrekkingskracht.

Voor wie?
Ben jij een (kennis)ondernemer, wil je je marketing professionaliseren en weet je dat een gerichte strategie hiervoor essentieel is? Ben je er klaar voor om je bedrijf naar een volwaardig en winstgevend niveau te tillen? Dan past deze workshop perfect bij jou!

 

Na deze workshop:

  • weet je hoe je de aandacht van jouw ideale klant trekt en vasthoudt
  • begrijp je op welke manier je klanten beweegt en stuurt tot een aankoop of andere actie
  • weet je hoe je je bedrijf kernachtig kan promoten en kun je hier ook direct mee aan de slag

Praktisch
Datum: 21 september
Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur
Locatie: Flox Werk- & Organisatie Oplossingen

Kennismaken met Flox Inspiratie Netwerk?
Ben je geen lid van Flox Inspiratie Netwerk, maar vind je workshops zoals deze wel heel interessant? Geef je dan op voor deze workshop en maak gelijk kennis met ons. Opgeven kan door te klikken op de groene button.

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.