Netwerkbijeenkomsten weer van start

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al aangaven, zijn we bij Flox weer voorzichtig van start gegaan met kleinschalige netwerkbijeenkomsten. De bijeenkomsten die tot nu toe hebben plaatsgevonden werden goed gewaardeerd.

Van ontbijt tot Open Coffee

Er was veel belangstelling voor de eerste netwerkbijeenkomsten die we organiseerden. We hebben inmiddels twee gezellige ontbijtbijeenkomsten gehad. Hier konden leden onder het genot van een lekker ontbijt bijpraten over hoe zij de coronatijd hebben beleefd. 

De open netwerkochtenden zijn inmiddels omgedoopt tot Open Coffee Flox. De inhoud is niet echt veranderd, maar we mogen nu gebruik maken van de Open Coffee-formule, waarmee we hopelijk nog makkelijker worden gevonden. De eerste Open Coffee was op 19 april en de sfeer was weer als vanouds. Tijdens de matchmakingbijeenkomst konden ondernemers hun vragen, ideeën en plannen aan elkaar voorleggen.

Wij zijn blij dat we, uiteraard binnen alle RIVM-richtlijnen, onze leden weer een netwerkplatform kunnen bieden. Want samen zijn we sterker en komen we beter deze coronacrisis door!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.