Nieuwe spreekruimtes en vergaderruimtes bij Flox

De laatste tijd is de vraag naar spreekruimtes bij Flox enorm gestegen. De agenda’s van onze spreekruimtes puilden uit. Tijd voor extra plekken en creatieve oplossingen.

Volgeboekte spreekruimtes

In deze tijd van corona organiseren veel Floxleden hun afspraken online. Maar Zoomen, Skypen of Teamen thuis is niet altijd een optie. Denk aan kinderen, huisdieren en partners die door het beeld lopen en geluiden die je liever even buitensluit. Werken in een spreekruimte van Flox bleek voor veel van onze leden een ideale oplossing. Binnen de kortste keren waren onze coachings- en spreekruimtes op meerdere dagen volgeboekt.

Creatieve oplossingen

Om aan de grote vraag tegemoet te komen zochten we naar mogelijkheden. We hebben nu op de verdieping boven Flox Ondernemershuis een mooie ruimte kunnen regelen. De reacties zijn erg positief. Onze leden vinden het een fijne, ruime, lichte en rustige plek om bezoek te ontvangen en digitaal te vergaderen. Een creatieve oplossing vonden we in een van de coachingsruimtes. Hier staat nu een statafel waar je je je terug kan trekken om digitaal te overleggen.  

Flox Ondernemershuis Doetinchem lidMatthijs van Westering

Ook flexwerken en vergaderen bij Flox?

Wij zijn heel blij met deze oplossingen. Onze 24/7- en parttime-floxleden kunnen deze ruimtes gratis gebruiken. Ben jij zzp’er en zoek je ook een plek om te flexwerken en te vergaderen? Je bent van harte welkom om deze plekken te komen bekijken.

Maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.