Onze coachingsruimte krijgt een nieuw ‘jasje’!

Een coachingsruimte is iets heel anders dan een vergaderruimte. Waar een vergaderruimte een zakelijke uitstraling mag hebben, ontvangt een coach cliënten het liefst op een uitnodigende plek die rust uitstraalt. Daarom hebben we bij Flox Werk- & Organisatie Oplossingen een speciale coachingsruimte ingericht. Maar deze ruimte kon wel een oppeppertje gebruiken, vonden wij. En daar zijn we nu hard mee aan de slag!

Tijdens een coachingssessie wil je dat je cliënt vrijuit kan praten. Een goede geluidsisolatie is dan essentieel. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de geluidsdichtheid van onze coachruimte getest en is nu druk bezig hier verbeteringen in aan te brengen.

Volgende stap: de styling
Als het ‘technische’ deel straks klaar is, dan is het tijd voor de styling! Samen met onze coaches speuren we het internet af, op zoek naar de juiste meubels en (wand)decoraties. Wij worden er erg enthousiast van en kunnen niet wachten om binnenkort het eindresultaat met je te delen!

 

Wil jij straks ook gebruik maken van onze gloednieuwe coachingsruimte?
Leden van Flox Werk- & Organisatie Oplossingen mogen kosteloos gebruik maken van onze coachings- en vergaderruimtes. Wil jij ook ervaren hoe het is om bij Flox Werk- en Organisatie Oplossingen te werken? Dat mag een maand gratis en vrijblijvend! Neem snel contact met ons op via de groene button!

Gratis kennis met ons maken?
Wil jij ook ervaren hoe het is om bij Flox Werk- en Organisatie Oplossingen te werken? Dat mag een maand gratis en vrijblijvend! Neem snel contact met ons op via de groene button!

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.