De lange adem van de Stiefmoeder

Bij Flox hebben we ondernemers met boeiende vakgebieden. Ellen Jongeneel is er daar een van. Zij begeleidt met haar coachingspraktijk ‘Ellen Jongeneel’ stiefmoeders. Tijdens een lezing op 29 november geeft zij een boeiend inkijkje in de wereld van stiefouders en samengestelde gezinnen. Tijd voor een kort interview!

Waarom begeleid je stiefmoeders?

Ik ben zelf 20 jaar stiefmoeder. Ik weet dus veel van de dynamiek binnen een samengesteld gezin. Als stiefmoeder komt er nogal wat op je af. Ik merkte ik dat er in de Achterhoek eigenlijk weinig plekken zijn waar je met je vragen en ervaringen terecht kunt. Ik ben erkend coach en ik denk dat ik deze vrouwen met mijn achtergrond en coachingsskills veel kan bieden. 

Wat kunnen we verwachten van je lezing?

Ik geef een inkijkje in het stiefouderschap. Ik vertel onder andere over het samengestelde gezin in het algemeen. Waarom ‘vallen’ bijvoorbeeld  zoveel samengestelde gezinnen uiteindelijk weer uit elkaar? Maar natuurlijk vertel ik ook over mijn eigen ervaringen. 

Na veel vallen en opstaan heb ik een belangrijke les geleerd. Deze wil ik graag met de deelnemers delen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Allereerst natuurlijk voor stiefmoeders. Maar ook stiefvaders zijn welkom. De lezing is ook zeker interessant voor vrienden van stiefouders en mensen die in hun werk te maken krijgen met stiefouders en samengestelde gezinnen.

Wie, wat waar?

Lezing ‘De lange adem van de stiefmoeder’

Maandag 28 februari van 19.30 tot 21.00 uur

Flox Ondernemershuis, Terborgseweg 20, Doetinchem

Wil je naar deze lezing? Geef je dan snel op!

 

Kennismaken met Flox Ondernemershuis?

Wij laten je graag rondkijken.
Meld je aan voor een gratis proefperiode of een netwerkbijeenkomst.