Flox Ondernemershuis Doetinchem

Ondernemen doe je niet alleen; dat doe je samen. Samen met je netwerk!

Een laagdrempelige manier om je netwerk te ontmoeten en vergroten, vertrouwen te creëren en verbindingen te leggen, is hierbij onontbeerlijk. En dat is wat het Ondernemerscafé Doetinchem doet. 

Op wisselende horeca-locaties in Doetinchem (e.o.) organiseren we elke twee maanden een bijeenkomst – al dan niet met een thema – om op een gezellige manier te netwerken.

Kijk ook eens op de site www.ondernemerscafe-doetinchem.nl

Ontmoet een fijne groep collega-ondernemers!

Hoe zit dat?

Netwerken is natuurlijk wel meer dan alleen een drankje drinken samen. Hier hoort ook kennisdeling en sparren met collega-ondernemers bij. En niet in de laatste plaats het meedenken en faciliteren bij het creëren van businesskansen. Elkaar een stap verder helpen, dat is een belangrijk doel van ons netwerk.

Kom eens kennismaken bij een Ondernemerscafé. We vertellen je graag wat meer.

En wanneer is er weer een Ondernemerscafé?

Om de maand organiseren wij een nieuw Ondernemerscafé, iedere keer op vrijdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur op wisselende, inspirerende horeca-locaties in de stad. 

Linda Brink: “Na veel online netwerken, nu weer ondernemers ‘in het echt’ spreken. ”

“Ik voelde mij snel welkom door de  openheid van Flox Inspiratie Netwerk en de bezoekers. Onder het genot van een drankje ontmoet je bij het Ondernemerscafé ervaren en minder ervaren ondernemers. Dit is een een mooie mengelmoes om met elkaar in gesprek te gaan over het ondernemerschap. Een echte aanrader om andere ondernemers te ontmoeten uit de regio.”

Henk Saalmink van Saalmink Consult: “Een welkome aanvulling op mijn werkzaamheden”

Mijn eerste kennismaking met het ondernemersnetwerk van Flox was tijdens het eerste Ondernemerscafé Doetinchem bij Vanouds. Hier werd uiteengezet wat de organisatoren Ronald en Ellen voor ogen hebben met Flox Inspiratie Netwerk. Omdat ik het leuk vind om met ondernemers van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en hier en daar bij elkaar in de keuken te kijken, is het netwerk van Flox een welkome aanvulling op mijn werkzaamheden. Neem eens kijkje op de website en wie weet spreken we mekaar binnenkort”.

Ben jij ook benieuwd naar het laagdrempelige ondernemerscafé voor ondernemers?

Geef je dan nu op voor het eerstvolgende Ondernemerscafé Doetinchem en kom eens vrijblijvend met ons kennismaken!