Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox Ondernemers­coaching

Snel (weer) vooruit met je eigen onderneming!

Ga je starten met je eigen onderneming?

of

Is het tijd om de stand van zaken binnen jouw onderneming te herijken en mogelijk nieuwe keuzes te maken?

Ben je gemotiveerd, maar weet je niet goed waar te beginnen? Je hoeft het niet alleen te doen! De
verschillende Flox Ondernemerscoaches helpen jou om een succesvolle (door)start te maken met
jouw bedrijf.

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking kijken we samen naar jouw hulpvraag. Vervolgens lopen we door ons bestand van Flox-coaches en bepaal je welke coach met zijn/haar specifieke ervaringen en competenties de juiste buddy voor jou is. Een persoonlijke klik met jouw toekomstige coach is van het grootste belang. Daarom maak je altijd eerst kennis met één of meerdere coaches. Jij beslist uiteindelijk of en zo ja, met wie je daarna een coachtraject aangaat. Heb je zelf al een coach gevonden in ons bestand? Dan kun je ook direct met hem of haar contact opnemen.

Kies de specialist die jij nodig hebt

Flox Ondernemershuis heeft meerdere professionele ondernemerscoaches met verschillende specialiteiten aan zich verbonden. Zij helpen je bijvoorbeeld bij:

• het bepalen van een strategie voor je bedrijf
• het opstellen van een ondernemersplan
• (online) marketing
• financiën en/of fiscaliteit
• het opbouwen, uitbreiden en benaderen van je netwerk
• persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit

Er is dus altijd een coach die jou verder kan helpen. Alle Flox-coaches hebben ruime kennis en ervaring en hebben al veel ondernemers succesvol geholpen.

Ons bonusprogramma

Ga je aan het werk met één van onze coaches? Dan krijg je ons Flox Bonusprogramma er gratis bij:

N

1 maand gratis werkplek bij Flox Ondernemershuis

N

1 maand gratis deelnemen aan alle netwerkevents naar keuze

N

1 keer als gast gratis deelnemen aan een netwerkbijeenkomst van Inspiratie Ontbijt Achterhoek

Onze coaches

Lieve Vriezen

Coaching & traing

Lieve Vriezen

Jarenlang deed ik ervaring op in het communicatievak. In sales, maar ook online. Later ook als trainer. Inmiddels zet ik mij zelf in om een bewuster van binnen naar buiten te bewerkstelligen.

Als coach help ik je vanuit mijn bedrijf Lieve Vriezen met het (her)ontdekken van  jezelf als ondernemer ….

Het zoeken naar betekenis en het uitdiepen van ieders unieke kracht is hoe ik geloof dat een verhaal onderstreept wat er al is maar niet opgemerkt wordt: jouw onderscheidend vermogen. Dat inzetten in een waardig eigen programma, bijpassend met communicatie die daarop aansluit en leads tot klanten maakt, is waarmee ik je help.

 

Marcel Ratering

Coach & opleider

Ratering Opleiden & Coachen

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan als horecaondernemer en docent. Daarnaast heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan de Open Universiteit. Hiermee lever ik toegevoegde waarde bij de ondersteuning van jou als (jonge) ondernemer.

Wat heb ik te bieden aan jou? Je kunt denken aan advisering, bedrijfsanalyse en training op specifieke ondernemersvaardigheden. Daarnaast verzorg ik (korte) trainingen in kleinere groepen, waarin  ik je gerichte tools aanreik die direct te gebruiken zijn in je bedrijf.

Ik vind het geweldig wanneer ik een steentje kan bijdragen aan het jouw succes, prestaties en het plezier van anderen in het ondernemerschap.

Als  je meer over mij wilt weten bezoek dan mijn website Marcel Ratering Opleiden & Coachen. Hier kun je uitgebreid lezen of ik de juiste persoon voor je ben. Ik maak graag persoonlijk kennis met je!

 

Karin Overbeek van Zeijst

Jongeren ondernemerscoach

Ondernemende Helden

Je hebt grote dromen. Dromen om de wereld te veroveren met jouw idee. Om het beter te doen. Om anderen te helpen.  Maar je weet nog niet hoe.

Je wilt weten of jij ondernemer of ondernemend bent. Je wilt niet afwachten maar actie ondernemen. Karin Overbeek van Ondernemende Helden helpt jongeren met dit soort vraagstukken. Ze daagt je uit om antwoord te geven op haar vragen. Daardoor groei je. En snel ook.

Daarnaast biedt Online Helden een (online) community waar jij jouw talent kunt ontdekken. Via de online academie kom je in contact met andere Ondernemende Helden die in de Achterhoek wonen (in de gemeenten, Berkelland, Oude IJsselstreek, Aalten, Oost Gelre, Bronckhorst, Winterswijk of Doetinchem). in de leeftijd van 16 tot 26 jaar.

 

Ivar van Asten

Ondernemerscoaching, training en teamontwikkeling

Essential Together

Ik onderneem sinds 2005 en ben ondernemerscoach sinds 2008.  Sindsdien heb ik al 515 ondernemers (stand 20 april 2021) in allerlei fases (van start tot splitsing) mogen bijstaan en daar ben ik trots op. Als klankbord, als verbinder en soms ook als inspirator. Van de startende ondernemers is na 5 jaar ruim 85% nog aan het ondernemen en dat is duurzaam en een mooi resultaat. Mijn coaching wordt veelal via gesubsidieerde programma’s ondersteund (Startversneller, Groeiversneller, RvO en andere stimuleringsregelingen) en ik zet ook graag mijn uitgebreide netwerk in om jou verder te helpen.

 Ik ben pragmatisch, liever eerlijk dan beleefd en durf niet alleen te dromen, maar dit ook te creëren. Mijn expertise vind je terug in sales en marketing, financiële organisatie, time management en netwerken en ik ben aangesloten bij diverse regionale netwerken, zoals natuurlijk Flox, maar ook Achterhoek BIZ, VNO-NCW en ben daarnaast ook 8RHK Ambassadeur. Ik begeleid met plezier diverse intervisiegroepen waaronder de Flox Cirkels en de VNO-NCW Middencirkels in diverse regio’s. Daarnaast begeleid ik vierdejaars studenten van de HAN (Ondernemerschap en Retail Management) als coach en afstudeerbegeleider en ook verbonden aan de minor Adviseren.

 

Guido Reusen

Ondernemers- en groeicoach

MKB Plein

Ik sta voor het helpen van ondernemers zodat ze succesvol zijn en groeien!

Door mijn kennis, frisse blik, ervaring en grote netwerk kan ik je helpen met praktische tips voor een goede start. We vinden en realiseren samen slimme groeikansen.

Samen zorgen we ervoor dat je:
– betere resultaten haalt door juiste focus en structuur;
– nieuwe passende klanten krijgt;
– inzicht krijgt in besparingen en verbeterpunten;
– handvatten krijgt op financieel gebied;
– faalfactoren doorziet;
– door te klankborden de juiste en doordachte keuzes maakt.

Ik ga als jouw coach praktisch, doelgericht en met energie aan de slag.  Dit zorgt voor een gezonde stok achter de deur.

Als je een nuchtere coach zoekt die oplossingsgericht werkt, ervoor open staat om indien nodig jou een spiegel voor te houden en helpt om jouw doelen te halen? Dan ben ik dé ondernemerscoach voor jou! Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Als groeicoach werk ik samen met MKB Plein. MKB Plein werkt met een bewezen praktische methodiek, waarbij alle onderdelen van het bedrijf wordt doorlopen.

Wil jij met deskundige begeleiding verder komen met je bedrijf?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek