Flox Ondernemershuis Doetinchem

Een social & fun netwerkevent

Ook bij een ondernemer kan de boog niet altijd gespannen staan. Na al dat harde werken heb je wel eens behoefte aan iets leuks en gezelligs. Tijdens onze social & fun events kom je even helemaal bij. En als je daarbij ook nog eens netwerkt, is dat natuurlijk geen probleem!

Welke social & netwerkevents organiseert Flox

Flox Sinterkerst
Eén van onze Floxleden organiseert jaarlijks het oergezellige Flox Sinterkerst event. Van tevoren worden lootjes getrokken en iedereen koopt een klein cadeau. Een surprise en/of gedicht hoort daar natuurlijk bij. We hebben inmiddels al de mooiste creaties en ontroerendste teksten voorbij zien komen! De avond begint met het genieten van de hapjes die de leden meegebracht hebben. Flox zorgt voor de drankjes.
Back to work borrel, nieuwjaarsborrel
Er is altijd wel een aanleiding om een gezellige borrel te organiseren. Klassiek zijn inmiddels de back to work– en nieuwjaarsborrels van Flox. Gewoon lekker (bij)praten met Floxcollega’s en kennismaken met nieuwe mensen.
Golfmiddag

Samen met Floxpartner Rabobank Graafschap organiseerden we een golfmiddag voor Floxleden bij Golfclub Borghees in Emmerich. In meerdere flights werden 9 holes gelopen. Op het zonnige terras werd nagepraat met een hapje en een drankje.

Zomer barbecue

Samen de zomervakantie inluiden doen we graag bij Flox. Barbecue aan, drankjes erbij en ons samen verheugen op de zomerperiode die voor ons ligt. Vaak sluiten leden van Inspiratie Ontbijt Achterhoek ook aan. Een mooie manier om elkaar eens te leren kennen.

Welke social & netwerkevents organiseert Flox

Natuurlijk doe je mee aan onze netwerkevents omdat het leuk en gezellig is. Maar indirect haal je er misschien nog wel meer uit. Denk eens aan:

  • Je neemt even afstand van het werk van alledag en maakt je hoofd leeg.
  • Je bent zelf meer ontspannen en durft anderen misschien makkelijker aan te spreken.
  • Je leert je Flox-collega’s op een andere manier kennen.
  • Doordat je het over andere onderwerpen hebt dan alleen de zakelijke krijg je een completer
    beeld van de ander. En andersom geldt dat natuurlijk ook!
  • Je hebt een mooie middag/avond om op terug te kijken

Ook een keertje meedoen aan een netwerkevent?

Als we een Flox social & fun event gepland hebben, dan krijgen leden van Flox Inspiratie Netwerk hier automatisch een uitnodiging voor. Ben je geen lid, maar wil je graag eens op deze manier kennismaken met ons ondernemersnetwerk? Dan kun je je ook opgeven voor een netwerkevent. Je ontmoet de andere deelnemers dan op een leuke, informele manier. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van deze en onze andere events.

Sylvana Bosz-Volkers van Studio Boszkers: “Het is altijd een enorm gezellige boel”

“Voor Flox organiseer ik jaarlijks de Sinterkerst. Het is altijd een enorm gezellige boel waarbij we elkaar onder het genot van een hapje en een drankje op een ludieke en ongedwongen manier beter leren kennen.”

Hans Lubberdink van East Financial Services: “Ontspannen met elkaar ervaringen uitwisselen”

“Ik kom graag naar de Back to work borrels van Flox. Zoals bij iedere Floxbijeenkomst ontmoet je meestal de oude bekende bekenden, maar je doet ook nieuwe contacten op. Je kunt in een heerlijke ambiance ontspannen met elkaar ervaringen uitwisselen. En doordat er veel vakgebieden bij elkaar komen, is er veel afwisseling.”