Flox Ondernemershuis Doetinchem

Workshops en trainingen voor ondernemers bij Flox

Blijf je ontwikkelen

Wanneer heb jij als ondernemer voor het laatst een workshop of training gevolgd? Bijvoorbeeld om je verder te ontwikkelen op het gebied van social media, administratie of (online) marketing? Komt dat er door de waan van de dag vaak niet van? Of vind je de kosten te hoog? Hoe fijn is het dan als je je op een laagdrempelige manier toch kunt ontwikkelen? Bij Flox Inspiratie Netwerk kan het!

Word van alle markten thuis

Voor medewerkers in (grote) organisaties wordt van alles geregeld. Zij hoeven zich vaak alleen te richten op het uitoefenen van hun vak. Als ondernemer moet je van veel markten thuis zijn. Administratie, fiscaliteiten, marketing en communicatie; het ligt allemaal op jouw bordje. En dat zijn niet altijd de zaken waar je veel kennis van hebt. Bij Flox organiseren we regelmatig workshops en trainingen waarbij je kennis en vaardigheden op deze gebieden opdoet.

Ondernemers trainen ondernemers

Het mooie van ons ondernemersnetwerk is dat we experts op allerlei vakgebieden gewoon in huis hebben. En daar maken we graag gebruik van! Het komt dus regelmatig voor dat onze eigen Floxleden trainingen verzorgen. Doordat zij volop in de praktijk werkzaam zijn en op de hoogte zijn van de laatste ins en outs, doen deelnemers altijd up-to-date kennis op. Aan de andere kant krijgen onze leden de kans om zich te presenteren voor een groep en kunnen ze laten zien wat ze in huis hebben.

Wat doen we allemaal?

hebben inmiddels al veel mooie trainingen en workshops verzorgd. Hieronder een greep uit het aanbod:

• Themabijeenkomst ‘Omgaan met de media’ – Ben Posthumus
• Workshop Lean Management – Rober Dijkhuizen
• Interactieve lezing ‘Stress bij ondernemers’ – Irene Freyja                                                              • Workshop Spreken voor groepen – Ellen Jongeneel
• Workshop Netwerken vanuit jouw persoonlijke kracht – Ronald Treijtel
• Workshop Imago & Styling – Regine ter Braak
• Workshop Google analytics – Angela Klenner
• Workshop Marketing en Communicatie – Debby Nijenhuis en Isla Sint                                        • Workshop ‘De kracht van woorden’ – Alex Timmer

Floxleden kunnen zelf ook altijd met ideeën komen voor een training. Flox faciliteert dit vervolgens door mee te denken, de trainingsruimte ter beschikking te stellen en de communicatie en uitnodigingen te regelen.

Rober Dijkhuizen van Effeqtief over de workshop “De kracht van woorden”:

“Ik heb deelgenomen aan de workshop ‘De kracht van woorden’ van Alex Timmer. Het was een leuke en informatieve bijeenkomst. Alex is een zeer gedreven en enthousiaste persoon die je echt meeneemt in zijn verhaal. Hij overtuigde mij zo van het belang van het schrijven van korte en bondige teksten dat ik hem heb ingeschakeld om de teksten voor mijn website te schrijven. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Margot Verhagen van Cocon Coaching over de workshop “Google analytics”:

“Ik heb de workshop van Angela Klenner als erg leerzaam ervaren. Leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is. En hoe je inzicht krijgt in wat er gebeurt ‘achter’ je website. De sfeer was prettig. We zaten met gelijkgestemden, allemaal zzp’ers die meer wilden weten over hoe Google denkt en werkt. Angela heeft het helder en rustig verteld en overgebracht. Ik vind het leuk dat veel workshops door Floxleden worden gegeven. Op deze manier kan degene die het geeft een beetje ‘droog oefenen” en wij leren allerlei nuttige nieuwe wetenswaardigheden!”  

Ook deelnemen aan een workshop of training?

Leden van Flox Inspiratie Netwerk kunnen deelnemen aan onze workshops en trainingen. Je bent al netwerklid vanaf € 125,- excl BTW per jaar .

Ben je geen lid, maar wil je graag eens op deze manier kennismaken met Flox Inspiratie Netwerk? Dan kun je je ook opgeven en bij voldoende plek ben je welkom. Je ontmoet de andere deelnemers dan op een leuke, informele manier. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van deze en onze andere events.