Flox Ondernemershuis Doetinchem

Zakelijk speed­daten 

Vergroot je netwerk in korte tijd

Vind je het lastig om bij netwerkbijeenkomsten zelf mensen aan te spreken? Maar wil je wel graag je zakelijke netwerk vergroten? Kom dan eens zakelijk speeddaten bij tijdens een bijeenkomst van Flox Inspiratie Netwerk. In korte tijd doe je veel inspirerende contacten op.

Waarom zakelijk speeddaten?
Als ondernemer is het belangrijk dat je een breed netwerk hebt. En dan het liefst ‘warme’ contacten met mensen die je persoonlijk kent en die jou weer kunnen aanbevelen in hun netwerk. Je netwerk uitbreiden is best intensief. Het kost tijd en energie. Bij de bijeenkomsten Zakelijk speeddaten van Flox ontmoet je in korte tijd veel leuke en inspirerende ondernemers. Je stelt je kort aan elkaar voor. Hebben jullie een klik, dan kun je op een later moment uitgebreider met elkaar verder praten.
Hoe werkt Zakelijk speeddaten?

Onze bijeenkomsten beginnen met een kop koffie of thee. Daarna worden de ‘spelregels’ uitgelegd. In de ruimte staan tafels voor twee personen opgesteld. Je start het eerste gesprek met een ondernemer. In het gesprek kom je allebei kort aan het woord. Je bent vrij om te vertellen wat je wilt, maar meestal vertel je kort wat over jezelf en je bedrijf. Na een aantal minuten wissel je en stelt de ander zich voor. Het is handig als je visitekaartjes bij je hebt. Die kun je dan uitwisselen. Op de kaartjes van mensen die je later nog verder wil spreken, kun je een aantekening maken.

Dan volgt een signaal en gaat een van jullie naar de volgende tafel. Een andere ondernemer neemt aan de tafel plaats en er vindt een nieuw gesprek plaats. Per bijeenkomst spreek je ongeveer 6 personen. Afsluitend is het mogelijk om na te praten of eventueel afspraken te maken met mensen die je verder wil spreken. 

Mieke:

“Deze manier van contact hebben met meerdere ondernemers is heel persoonlijk en de leuke gesprekken leiden snel tot verbinding. Binnen de kleinschalige opzet van de bijeenkomst heb ik in korte tijd kennis kunnen maken met zo’n zes ondernemers. Een volgende keer ben ik er zeker weer bij!”

Bianca:

“Ondanks de tijdsdruk ervaar ik toch heel veel ruimte tijdens de gesprekken. Er staat geen druk op, het voelt vertrouwd en de mensen staan echt open voor elkaar”

Deelnemen aan een bijeenkomst Zakelijk speeddaten bij Flox in Doetinchem?

Als we een bijeenkomst Zakelijk speeddaten gepland hebben, dan krijgen leden van Flox Inspiratie Netwerk hier automatisch een uitnodiging voor. Ben je geen lid, maar wil je graag eens op deze manier kennismaken met Flox? Dan kun je je ook opgeven. Je ontmoet de andere netwerkleden dan op een leuke, informele manier.

Er zijn momenteel geen speeddates gepland